Despre noi
Home » Despre noi

popasul ciclistului

Conceputa ca o casa de vacanta, pensiunea, este finalizata in 2018, cu elemente de granit imbinate cu lemn, fiind presarata cu diferite accesorii care te duc cu gandul la ciclism. Pasionat de lumea bicicletelor, proprietarul a construit pensiunea cu acest concept.

Este un loc linistit si primitor, unde te poti relaxa, cu un living generos, `luminat` de un semineu traditional, care te face sa te simti ca acasa. Camerele sunt special concepute pentru 2 si 3 persoane, potrivite ca marime, calduroase si cu o priveliste specifica zonei. Curtea este generoasa, dotata cu un foisor spatios, in care regasiti traditionalele: gratar, plita si cuptor. Daca esti un pasionat al miscarii, de aici poti incepe diferite aventuri, de la drumetii, trail running, ciclism montan si de sosea, pana la plimbari cu ATV, SSV (buggy) si biciclete electrice.

Pot fi accesate cu usurinta trasee montane din Muntii Iezer, Leaota si Piatra Craiului. Pesiunea este situata la 2 km de centrul orasului, fiind pozitionata pe partea vestica cu vedere catre oras, Dealul Matau si Muntii Leaota. Obiective turistice muscelene in apropiere: Mausoleul Mateias, Castrul Roman Jidova, Muzeul Satului Golesti, Muzeul de Istorie, Muzeul de Etnografie si Folclor, Casa memoriala George Toparceanu, Conacul Bratienilor, Manastirile rupestre ale Muscelului: Namaiesti, Cetatuia, Aninoasa si Ciocanu, Manastirea Negru Voda, Manastirea Catolica Baratia.

CJ7_9335-Pano